Potrivit OnlineSport, impresarul lui Chivu, Giovani Becali a anuntat : “Cristi va ramane pe viata la Inter. Acolo isi va incheia cariera.” Capitanul nationalei Romaniei a ajuns la Inter in vara lui 2007, cand a fost cumparat de la AS Roma, pentru suma de 15 milioane euro.

Din 2007, de cand s-a transferat de la Roma, Chivu a devenit un jucator indispensabil la Inter. Potrivit Pro Sport, romanul nu se gandeste in ruptul capului la un transfer sau cel putin asta declara fostul impresar Giovani Becali. Desi nu a evoluat marti seara in mansa tur a sferturilor Ligii dintre Inter si TSKA, scor 1-0, romanul este unul dintre cei mai importanti jucatori pentru Jose Mourinho, datorita polivalentei sale.

Mario Balotelli si-a cerut ieri scuze suporterilor interisti pentru ca a imbracat tricoul lui AC Milan si s-a impacat cu Mourinho: "Acum voi astepta in liniste pana cand voi fi din nou convocat. Nu vreau sa ma mai gandesc la trecut, ci la viitor, pentru a fi util echipei". Degeaba insa, pentru ca Balotelli a fost din nou prins cu mata-n sac: televiziunile din Italia au difuzat imagini cu atacantul care nu se bucura deloc la golul lui Milito de pe "Meazza"!