"In seara asta, sunt destul de suparat. Din pacate, am fost cei invinsi, iar pe undeva victoria celor de la CFR e meritata. Am avut cateva ocazii bune in primele minute, dar nu am marcat. CFR reprezinta o forta in fotbalul romanesc, are o posesie buna. Pana acum, a ratat cu usurinta multe oportunitati, dar acum a dat doua goluri. Nu plecam capul, eu cred in continuare in titlu, se mai pot intampla multe pana la final. Mai sunt 15 puncte puse in joc, diferenta e de cinci puncte, orice e posibil", a spus Balint, citat de Newsin.

Acesta sustine ca acum se gandeste doar la meciul cu Otelul, din etapa viitoare, pentru ca apoi echipa va trece peste o perioada destul de grea, cu doua meciuri pe saptamana. "Acum conteaza doar jocul cu Otelul, pe care trebuie sa il castigam. Scapam si de perioada asta, cu meciuri, sambata-miercuri. A fost aproape o luna cu foarte multe meciuri, nici ca jucator nu am prins asa ceva. Se acumuleaza o tensiune destul de mare, desi nu vreau sa caut scuze", a mai precizat tehnicianul.

FC Timisoara a piedut, miercuri, derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-2, si ramane la 6 puncte in spatele lui Dinamo, cu 5 etape inainte de finalul sezonului.