"Jucatorii au facut un meci foarte bun. Am obtinut o victorie importanta in fata unei echipe puternice. S-a vazut daruirea elevilor mei, mai ales ca am avut si unele probleme medicale. Victoria e cu atat mai importanta cu cat am ajuns la 10 puncte de CFR si o vom obliga sa castige urmatoarele meciuri. CFR ne-a pus probleme mai ales in repriza secunda. In pare rau ca pe langa gol am mai avut si alte ocazii, iar CFR a scapat usor, putea fi 3-0 la pauza. Dinamo a meritat victoria. Clujenii ne-au pus probleme mari in repriza secunda, pentru ca nu am mai rezistat fizic", a spus Rednic.

Antrenorul este ingrijorat de numarul mare de accidentati si a spus ca leziunea lui Moti nu este foarte grava, iar jucatorul va putea fi folosit in urmatoarea etapa, cu Otelul Galati. Situatia lui Blay insa e mult mai grava, el suferind o ruptura la aductori si, cel mai probabil, fundasul va rata finalul de campinat. Rednic a mai spus ca Zicu nu a fost folosit pentru ca a suferit o contractura inainte de meci, in timp ce Mitea nu era complet refacut dupa o accidentare mai veche.

Echipa antrenata de Mircea Rednic, Dinamo, a trecut, sambata, pe teren propriu, de CFR Cluj, scor 1-0, rezultat in urma caruia a revenit pe primul loc in Liga I, la doua puncte distanta de Unirea Urziceni, care ocupa pozitia secunda. CFR Cluj a ramas pe locul 5, cu 48 de puncte, la egalitate cu Steaua, cele doua formatii fiind despartite de golaveraj.