"Voi propune Comitetului Executiv ca Razvan Lucescu sa fie noul selectioner al echipei nationale", s-a limitat sa spuna Lupescu.

Pe lista FRF s-au mai aflat in ultima saptamana si fostii internationali Dan Petrescu si Gheorghe Hagi, insa in cele din urma oficialii forului s-au decis sa-l propuna pe Lucescu. Comitetul Executiv al FRF se va intruni miercuri pentru a decide cine va fi noul selectioner al echipei nationale, si viitorul presedinte al CCA.

In varsta de 40 de ani, Razvan Lucescu si-a inceput cariera de antrenor la FC Brasov, in 2004, formatie pe care a reusit sa o salveze de la retrogradare, iar intre 2004 si 2007 a pregatit Rapidul, cu care a ajuns pana in sferturile de finala ale Cupei UEFA si a castigat doua Cupe ale Romaniei. Din 2007, acesta a revenit la FC Brasov, reusind sa o promoveze in prima divizie in vara trecuta, iar in acest moment se afla pe locul 8 dupa 27 de etape. Acesta are 135 de meciuri in Liga I ca antrenor dintre care 63 sunt victorii, iar 43 remize.

Comitetul Executiv a decis luna trecuta sa-l demita din functia de selectioner pe Victor Piturca, iar primul ofertat pentru a-i lua locul a fost Mircea Lucescu, insa acesta a refuzat, preferand sa isi prelungeasca intelegerea cu Sahtior Donetk.