"Trebuie sa accepti cand alte echipe sunt mai bune. Inter a aratat in acest sezon ca este cea mai valoroasa grupare din campionat. Tin sa precizez insa ca AC Milan nu i-a facut cadou lui Inter titlu, pur si simplu, noi am fost conditionati de prea multe accidentari", a spus fostul international olandez, potrivit NewsIn.

Seedorf, care intre 2000 si 2002 a imbracat tricoul formatiei nerazzurre, a mai spus ca ramanerea lui Carlo Ancelotti pe banca tehnica a lui Milan si in sezonul urmator depinde in mare masura de atitudinea conducerii clubului rossoner: "Cred ca antrenorul nostru trebuie sa simta ca beneficiaza de suportul si increderea oficialilor. Ancelotti este inteligent, curios si motivat indeajuns pentru a reusi sa reconstruiasca echipa".

AC Milan nu a mai castigat competitia interna din 2004, iar in actualul sezon din Serie A ocupa locul secund, la 10 puncte in spatele liderului Inter, cand mai sunt 6 etape de disputat pana la finalul campionatului.

Potrivit publicatiilor sportive, tehnicianul gruparii de pe San Siro, Carlo Ancelotti, ar putea ajunge in vara la Chelsea Londra sau Real Madrid.