"Sunt hotarat sa antrenez din nou incepand din vara. Acum am terminat cu Academia de Fotbal si vreau sa antrenez. Daca va fi o oferta, o voi analiza cu atentie. Deocamdata, doar presa m-a propus la echipa nationala. Le multumesc celor care m-au propus sa fiu selectioner, dar decizia o vor lua cei de la FRF. Nu este o alegere usoara si sper sa se ia cea mai buna decizie. Pentru mine ar fi o onoare sa fiu antrenorul echipei nationale. Daca va fi sa primesc o oferta, o voi lua in considerare", a declarat Hagi, citat de NewsIn.

Fostul antrenor al Stelei a mai spus ca nu este normal ca echipa ros-albastra sa rateze viitoarea editie a cupelor europene.

"Atunci cand am plecat de la Steaua, am spus ca asa se va intampla. Din pacate, Steaua este intr-o situatie delicata si este nevoie de o analiza serioasa. Sper sa se schimbe ceva. Steaua este o echipa europeana si trebuie sa joace in Europa, deci nu ar fi normal sa rateze o cupa europeana", a fost de parere Hagi.

Editia a doua a Cupei Hagi pentru copiii de 11 ani - faza zonala Iasi a fost castigata duminica de Poli Iasi, care s-a impus in finala in fata echipei FCM Bacau, cu scorul de 4-2. Locul 3 a fost ocupat de FC Botosani. Hagi a acordat cupe si diplome echipelor de pe podium, iar la final a acordat si trei premii de excelenta. Primele doua clasate vor participa la finala de la Constanta.