"Steaua va avea de suferit din cauza situatiei in care se afla patronul, lucru care se va intampla atat timp cat Becali este inchis. Jocul Stelei va fi afectat 100% . Cu toate acestea exista posibilitatea ca jucattorii sa se ambiotioneze si sa joace mai bine", a declarat Mircea Sandu, citat de NewsIn.

Presedintele FRF a spus ca este inuman ce s-a intamplat in cazul patronului Stelei. "Daca esti un om cuminte, nu trebuie sa ti se puna catuse. El a coborat singur din casa din ce stiu eu. Dinu Patriciu mergea liber cand l-au arestat, credeti ca Becali nu ar fi putut merge singur? E prea mult circ. Cati ministri au fost luati asa ca Gigi? In tara asta au disparut mii de miliarde. Oricum, noi traim intr-o alta lume, nu pe planeta Pamant. Daca a gresit, trebuie sa plateasca, dar modul in care s-au comportat cu el nu este normal", a spus Sandu.

Oficialul Federatiei Romane de Fotbal a mai spus ca Gigi Becali "are gura spurcata, are valize si multe rele facute", dar, in acelasi timp, a facut multe lucruri bune si a ajutat foarte multi oameni saraci.