Edina Gallovits a pierdut in runda inaugurala in fata australiencei Jelena Dokic, beneficiara unui wild card, cu scorul de 3-6, 6-7, citeaza NewsIn.

Jucatoarea originara din Slatina, Monica Niculescu, a fost invinsa la randul ei de o adversara mai slab cotata, austriaca Tamira Paszel, venita din calificari, scor 7-5, 6-2.

Romania nu va mai avea niciun reprezentant in proba de simplu a turului secund dupa ce, cu cateva ore inainte, Victor Hanescu si Sorana Carstea au ratat calificarea, fiind invinsi in doua seturi, iar cu o zi inainte, Raluca Olaru a pierdut in ultimul tur al calificarilor pe tabloul principal.

In proba de dublu, perechea Sorana Carstea/Caroline Wozniacki va intalni cuplul Amelie Mauresmo/Svetlana Kuznetova, in turul I, Edina Gallovits si Tatiana Poutchek vor juca impotriva perechii Shahar Peer/Gisela Dulko, iar Alisa Kleybanova si Monica Niculescu vor intalni favoritele numarul 2 ale competitiei, Virginia Ruano Pascual si Medina Garrigues.

La masculin, Victor Hanescu a facut pereche cu americanul James Cerreteni, urmand sa joace impotriva sud-africanilor Wesley Moodie si Jeff Coetzee, capi de serie numarul 7.