Totusi, de fiecare data cand face declaratii publice, "Nasul" nu uita niciodata sa puna presiune asupra antrenorului nationalei si sa ii serveasca replica "avem solutii, Piturca nu e de neinlocuit".

Fara Rednic sau Lacatus

Asa a facut presedintele FRF si in cadrul unor declaratii gazduite de "Telesport". Desi afirma ca "nu s-a pus nici un moment problema sa-l dam afara pe Piturca, el este un antrenor foarte bun pentru nationala", Mircea Sandu afirma si ca "avem sase antrenori tineri pentru nationala", mentionandu-i, in aceasta ordine, pe Razvan Lucescu, Ioan Ovidiu Sabau, Dan Petrescu, Ioan Andone, Cosmin Olaroiu si Petre Grigoras, despre ultimul spunand ca "a facut treaba cu o echipa mica". Interesant, de pe lista lipsesc atat antrenorul liderului Dinamo, e vorba de Mircea Rednic, cat si cel al Stelei, Marius Lacatus!

Presedintele FRF este vizibil ingrijorat de forma de moment a tricolorilor. "Meciul cu Serbia nu e usor: ei sunt acum pe val, cu un amestec de jucatori tineri si experimentati si, din pacate, la noi exista probleme. Nu mai suntem echipa ai carei jucatori evoluau in mod constant", s-a plans Sandu.