"In urma unei discutii purtate cu David si agentii sai, am decis sa-i permitem sa termine sezonul la AC Milan. Din iulie, acesta se va intoarce din nou la noi", a spus directorul general al lui LA Galaxy, Tim Leiweke, care a mai precizat ca formatia sa va sustine un amical cu gruparea italiana in luna iulie.

La randul sau, Beckham s-a declarat fericit ca s-a ajuns la un acord in privinta imprumutului sau. "Le sunt recunoscator cluburilor pentru ca mi-au indeplinit acest vis. Mi-am propus sa ajut pe AC Milan sa se califice in Liga Campionilor, iar pe LA Galaxy sa joace in play-off", a afirmat fostul capitan al Angliei.

Potrivit publicatiilor sportive, reprezentantii echipei italiene intetntioneaza sa-l transfere definitiv pe Beckham in luna noiembrie, atunci cand se termina sezonul in MLS, potrivit NewsIn.

Fostul jucator al lui Manchester si Real a fost imprumutat la inceputul acestui an de la La Galaxy la AC Milan si trebuia sa revina la formatia americana la data de 9 martie. In urma prestatiilor remarcabile pe care Beckham le-a avut in tricoul echipei antrenate de Carlo Ancelotti, conducerea milanezilor si-a manifestat in repetate randuri intentia de a-l achizitiona definitiv pe fotbalistul enghlez.