El a fost sanctionat pentru cuvintele injurioase adresate arbitrului Ovidiu Hategan la sfarsitul partidei de pe teren propriu cu FC Vaslui, incheiata la egalitate, scor 1-1.

Tot suspendari de o etapa au primit si jucatorii Josh Mitchell (Universitatea Craiova) si Juan Toja (Steaua), care au fost penalizati si cu cate 700 de lei. Mitchell a fost suspendat pentru cartonasul rosu primit in meciul cu Poli Iasi, in timp ce Toja a fost eliminat si el in meciul Steaua-FC Vaslui.

Un alt caz analizat a fost cel al patronului echipei FC Timisoara, Marian Iancu. Acesta a fost sanctionat cu 9 luni suspendare si 300.000 lei penalitate sportiva, in urma declaratiilor calomnioase facute in mass-media la adresa presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu. In plus, Marian Iancu a fost sanctionat cu 10 luni suspendare si cu 300.000 lei penalitate sportiva, in urma declaratiilor calomnioase facute in mass-media la adresa Federatiei Romane de Fotbal si a presedintelui FRF Mircea Sandu. Astfel, in total, oficialul timisorenilor a fost suspendat 19 luni si amendat cu 600.000 de lei.

Tot in urma sedintei de miercuri, s-a luat act de retragerea din campionatul Ligii a III-a, seria a 3-a, a echipei SC FC Progresul Bucuresti II, in timp ce echipa CS Inter-Gaz Bucuresti a fost exclusa din campionatul Ligii a III-a, seria a 2-a, din cauza a doua neprogramari (etapele 17 si 18).

O alta decizie a fost omologarea jocului UTA - FCM Targu-Mures cu scorul de 3-0 in favoarea echipei oaspete, deoarece formatia gazda a fost sanctionata cu neprogramarea la jocurile oficiale.