Golurile Oltchimului au fost marcate de Lecusanu (5), Elisei (4), Manea (4), Meirosu (3), Luca (3), Maier, Sucz, Pidpalova. Principala marcatoare a muntenegrencelor a fost Bulatovic, autoare a 10 goluri.

Oltchim a inceput meciul ezitant, iar muntenegrencele au deschis scorul si au condus jocul, speculand greselile romancelor din aparare. Fara sa forteze, Oltchim s-a mentinut in coasta adversarei si a reusit sa egaleze in minutul 23, cand scorul a devenit 11-11. Romancele au preluat conducerea , Elisei a marit diferenta, iar Oltchim a incheiat repriza in avantaj, conducand la pauza cu 13-12. Gazdele marcheaza primele si in repriza secunda, insa Oltchim s-a aflat la conducerea jocului, beneficiind si de interventiile Luminitei Hutupan, revenita in poarta valcencelor. Cu 10 minute inainte de final, Buducnost a preluat conducerea jocului si campioana Romaniei nu a mai putut reveni.

Portarita Mihaela Smedescu a debutat in acest meci in Liga Campionilor, in timp ce ucraineanca Anastasia Pidpalova a debutat pentru echipa valceana.

In primul meci al grupei, care s-a disputat sambata, Gyor a invins-o pe Krim Ljubliana cu scorul de 35-31.
Primele doua clasate din cele doua grupe obtin calificarea in semifinalele Ligii Campionilor.

Urmatorul meci al Oltchimului este programat la 15 februarie, pe teren propriu, impotriva lui Krim Ljubliana.