"Nu am discutat cu nimeni de la Dinamo, in ultima perioada, despre venirea mea acolo. Singura mea discutie cu Cristi Borcea a fost in vara trecuta, atunci cand eu negociam prelungirea contractului cu Getafe. Stiu ca el isi dorea foarte mult acum sa revin, pentru Cristi as fi venit sa-i indeplinesc acest vis. Dar pentru ce sa ma intorc in acest fotbal corupt, plin de valize si stenograme? Fotbalul romanesc asta inseamna acum. Cristi stia si ca familia e foarte importanta pentru mine, cea mai importanta. Am citit si eu ca am refuzat milioane de euro de la Dinamo, dar nu este nimic adevarat", a spus Contra, care a adaugat ca isi doreste foarte mult ca Dinamo si FC Timisoara sa ajunga in grupele Ligii Campionilor la sfarsitul acestui sezon, citeaza NewsIN.

Fundasul l-a ironizat si pe Mircea Rednic, tehnicianul declarand ca are fundasi foarte valorosi in lot si nu mai are nevoie de alti jucatori pe acest post: "Nu stiu daca la varsta mea mai aveam loc la Dinamo. Am vazut ca Mircea Rednic a declarat ca are lotul complet si ca are fundasi care valoreaza 3 milioane de euro".
Internationalul roman a mai afirmat ca inca nu a fost contactat de oficialii lui Getafe pentru prelungirea contractului scadent in vara lui 2009: "Nu stiu deocamdata ce voi face in continuare. Contractul meu cu Getafe expira in vara si nu am primit, deocamdata, nicio oferta de prelungire".

In ultimele zile, presa a speculat ca fundasul Cosmin Contra este foarte aproape de o revenire in Liga I, la Dinamo Bucuresti, chiar actionarii din Stefan cel Mare declarand ca, daca va dori, internationalul este binevenit la formatia pregatita de Mircea Rednic.