Pe langa banii care ar veni din Champions League, fotbalistii Timisoarei au un motiv in plus pentru a da totul pe teren in retur sa-si adjudece titlul. Patronul gruparii de pe Bega, Marian Iancu, se gandeste sa o aduca pe Pamela Anderson in vestiarul elevilor sai, in cazul in care acestia ar deveni liderii Ligii I sau ar invinge pe Dinamo, anunta sport. ro .

Chiar daca l-a demis fara drept de apel pe cehul Dusan Uhrin, patronul Timisoarei, Marian Iancu, recunoaste ca a lucrat foarte bine cu fostul tehnician. “Am lucrat foarte bine impreuna, e un profesionist adevarat, sa fie lasat omul sa antreneze.

Spre final lucrurile nu au mai mers, eu am avut ultimul cuvant. Dar vreau sa-i fie bine si, inca o data, sa se inteleaga ca omul are tot dreptul sa antreneze in Liga I”, a spus Iancu, intr-un interviu pentru sport.ro.

Desi la un moment dat a vrut sa investeasca la Rapid, finantatorul FC Timisoara, Marian Iancu, nu regreta ca a dat Giulestiul pentru gruparea de pe Bega.

“Da, m-am gandit sa bag bani in Rapid, dar ma felicit ca am ales Timisoara si nu vreau sa renunt nici mort la acest proiect!”, a mai spus Iancu.