"Vom avea cu Unirea Urziceni un meci foarte important, foarte greu, in care se va decide campioana de toamna. Nu este tensiune ca inaintea unui derby cu Steaua, dar e o partida foarte importanta pentru noi. Unirea Urziceni este in forma, iar in joc sunt trei puncte pe care le dorim si noi, si ei. O victorie in acest meci ne-ar aduce liniste in pauza de iarna", a declarat Mircea Rednic, citat de NewsIn.

Tehnicianul si-a continuat aprecierile la adresa rivalei si a fost de parere ca reteta succesului la Urziceni au fost "munca, seriozitatea, un lot bun, un antrenor bun si o organizare apreciabila la un club in fruntea caruia se afla un conducator foarte priceput". "Dan Petrescu a facut lucruri extraordinare acolo, nimic din ceea ce s-a intamplat sezonul asta nu este intamplator", a adaugat Mircea Rednic.

El a comentat cu mai multa retinere decat oficialii clubului soarta titlului din acest sezon: "Ne dorim sa luam campionatul, dar e drum foarte lung". Altfel, antrenorul dinamovist a facut un apel la suporteri sa vina in numar cat mai mare la stadion si sa creeze o atmosfera "asa cum numai ei stiu sa faca".
Meciul Dinamo - Unirea Urziceni, din etapa a 15-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 21:00.