Cei doi fotbalisti au ajuns la INMS in jurul orei 8:00 si au fost insotiti de mecicul Stelei, Radu Paligora.
Noile achitii ale Stelei au parasit locatia dupa aproximativ patru ore de investigatii fara sa acorde declaratii reprezentantiilor mass-media. In schimb, ambii jucatori au raspuns cu amabilitate celor catorva fani care le-au solicitat autografe.

Ricardo Pedriel Suarez a fost transferat de Steaua de la gruparea din Bolivia, Jorge Wilstermann, pentru care a evoluat 39 de partide in ultimele 3 sezoane si a reusit sa marcheze 21 de goluri. Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, vineri, ca achizitionarea atacantului bolivian Ricardo Suarez Pedriel l-a costat 250.000 de dolari, iar jucatorul a fost propus gruparii din Ghencea de catre impresarii care l-au adus si pe columbianul Ricardo Toja.

La randul sau, Andrei Ionescu (20 de ani) a fost transferat de Steaua de la Universitatea Craiova in schimbul a 500.000 de euro. Mijlocasul s-a aflat mai mult timp in conflict cu oficialii gruparii din Banie, dupa ce a refuzat in mai multe randuri sa isi prelungeasca intelegerea, iar in ultimele luni a evoluat mai mult la echipa a doua a clubului.