"Astazi vom depune un memoriu la Comisia de Disciplina a FRF impotriva fotbalistilor de la CFR Cluj, Eugen Trica si Sixto Peralta, precum si a unor persoane din staff-ul tehnic al ardelenilor care au depasit spatiul tehnic atunci cand s-au petrecut incidentele din finalul meciului de sambata. Vom urmari cu atentie imaginile inregistrate din timpul meciului si astfel vom detecta toate persoanele din staff-ul tehnic al ardelenilor care s-au implicat in incidentele de la finalul meciului. Trica nu este la prima iesire nervoasa de acest fel, iar cu ocazia acestui memoriu speram ca se va mai linisti", a spus Cristian Costache.

Spre finalul partidei dintre Rapid si CFR Cluj, scor 1-0, Peralta l-a bruscat pe antrenorul giulestenilor, Jose Peseiro, iar in acel moment unul dintre secunzii acestuia a intrat in teren si l-a impins pe fotbalistul clujean.

In urma acestei faze s-a creat un meleu intre jucatori si bancile tehnice ale celor doua echipe, care s-a soldat cu eliminarea lui Jose Peseiro si cu acordarea unui cartonas galben fotbalistilor Dubarbier si Marius Constantin. Tehnicianul Jose Peseiro se afla la cea de-a doua eliminare, dupa cea din meciul cu Farul, si ar putea fi suspendat la urmatoarea sedinta a Comisiei de Disciplina a FRF.