La Adjudeni si Tamaseni cei care au ramas fara case sunt resemnati, dar increzatori ca poate se va gasi cineva sa-i ajute. Andrea Marin-Banica si Mihai Tatulici au prezentat in direct sinistratilor dovezi de solidaritate. O parte a Romaniei a fost ingenuncheata de apele Prutului si Siretului. Puhoaiele au lovit zeci de localitati si i-au alungat pe oameni in pribegie. Mii de suflete au ajuns astfel fara voia lor sa renunte la tot ce adunasera intr-o viata de om.

''Am pornit azi spre locurile unde sunt nascuta, si am sunat Realitatea sa intreb ce putem face, impreuna cu Unicef-ul'', a marturisit Andreea Marin-Banica in direct.

Pana la teledonul organizat special pentru a-i ajuta pe cei din zonele afectate de inundatii, pana cand cineva le va aduce ceva ajutoare, sinistratii din Adjudeni si Tamaseni sunt pesimisti.

O telespectatoare Realitatea, impresionata de dramele de la televizor, a facut dovada solidaritatii in direct..
''Fetita pe care o mangaie Andreea Marin eu pot sa o iau sa o dau la un liceu aici in Bucuresti, sa-i ofer casa, cazare, mancare, imbracaminte, si in vacanta la familia ei'', a anuntat telespectatoarea.

Pana la eventule ajutoare, multi dintre sinistrati sunt resemnati, fara speranta ca le va fi vreodata mai bine.