Primul eveniment a avut loc la ora 5.00 in apropierea statiei CFR Campulung. Mecanicul trenului personal Campulung - Pitesti a relatat ca a vazut pe calea ferata un barbat stand ganditor, cu capul in maini, si cu toate ca a folosit semnalele acustice de avertizare, omul nu s-a dat la o parte. A fost lovit in plin si tarat cativa zeci de metri. Barbatul de 60 de ani a murit pe loc, iar ulterior s-a aflat ca era angajat ca paznic la o parcare de tiruri din Campulung. Ancheta continua pentru a se stabili cu precizie daca a fost vorba de o sinucidere sau de un accident.

Cel de-al doilea caz a fost catalogat fara nici un dubiu drept sinucidere, pentru ca victima, un barbat de 46 de ani, avea ceva probleme psihice si si-a amenintat familia in mai multe randuri ca-si va pune capat zilelor.

Trupul decapitat al sinucigasului a fost descoperit miercuri dimineata, insa politistii de la transporturi spun ca cel mai probabil a fost lovit de personalul Pitesti-Curtea de Arges care trece prin zona marti seara.