In prima zi, de Sfantul Andrei, organizatorii vor imparti usturoi, care "sa apere de strigoi", iar pe 1 decembrie, la 16.30, in Sala Horia Bernea, Valentin Albesteanu si taraful sau vor sustine un recital cu muzica de cafe-concert intitulat "Popasuri muzicale prin capitalele Europei".

Printre piesele care vor putea fi ascultate se numara "Caruta postei", "Hora staccato", "Ceasornicul" de Grigoras Dinicu, "Trisch-Trasch" de Johann Strauss, un dans ungar de Johannes Brahms, "Parfum de femeie" sau "Liber tango" de Astor Piazzola.

In ultima zi a targului de Sfantul Nicolae va colinda cu capra fanfara din Cordareni, judetul Botosani, condusa de Niculae Andriescu. Alaiul se opreste in fiecare ograda si mascatii joaca o sceneta cu muzica ce trimite metaforic la moartea anului vechi si a duhurilor sale rele si renasterea curata a timpului.

Targul va fi deschis intre orele 10.00 si 18.00 iar biletul de intrare va costa patru lei pentru adulti si doi lei pentru elevi, studenti si pensionari, informeaza NewsIn.