Sexul oral este cel mai raspandit in randul austriecilor (80%) si al brazilienilor (77%), in timp ce elvetienii asaza in top fanteziile sexuale (77%), iar thailandezii (68%) sunt fani ai materialelor erotice. Cine crede ca doar tinerii au chef de sex greseste. Deoarece acelasi studiu arata ca 48% din persoanele peste 55 de ani practica sexul oral si peste o treime din ele face apel la fantezii erotice.

AFRODIZIACE. Dar surprizele oferite de austrieci nu se termina aici. Deoarece tot ei conduc in topul celor mai experimentati amanti din lume - barbatii austrieci avand o medie de 29 de partenere sexuale, iar femeile din Austria - o medie de 17 parteneri sexuali. In partea inferioara a topului se plaseaza chinezii, care au cei mai putini parteneri sexuali din lume, cu o medie de patru pentru barbati si doi pentru femei. In momentul de fata, 21% din persoanele din intreaga lume utilizeaza vibratoare si mai mult de o treime (34%) considera lubrifiantii parte a vietii lor sexuale. Mai mult, chiar cei care inca nu au apelat la aceste produse sunt dispusi sa le experimenteze. Astfel, 20% si-ar dori sa incerce un gel pentru intensificarea orgasmului, 14% ar incerca afrodiziace sau feromoni, iar 13% ar fi interesati de un spray pentru intarzierea orgasmului masculin. Cei mai activi sexual sunt grecii - aproape un sfert (24%) face sex de cinci ori pe saptamana sau de mai multe ori comparativ cu doar 10%, media mondiala.

Cei mai multi subiecti sunt interesati sa aduca mai multa distractie in dormitor - incluzand aici 38% din persoanele intre 25 si 34 de ani, care ar dori sa ofere partenerului nu numai o partida de sex, dar si una de masaj.