Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), modificarile au fost efectuate, incepand din 28 mai, prin dispozitii ale inspectorului general al IGPR, Petre Toba.

Astfel, comisarul-sef de politie Dragota Marius-Catalin, director al Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate (DCCO), a fost mutat in interesul serviciului la Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), unde urmeaza a fi numit in functie, conform competentelor.

Comisarul-sef de politie Popescu Ion, director al Directiei Control Intern (DCI) din IGPR, a fost numit, in interesul serviciului, sa indeplineasca atributiile functiei de sef Serviciu Control in cadrul aceleiasi directii, scrie MEDIAFAX.

Comisarul-sef de politie Marin Iulian-Marcel, sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Bucuresti, a fost numit sef la Serviciul de Combatere a Finantarii Terorismului si Spalarii Banilor din cadrul aceleiasi brigazi.

Cu aceeasi data, comisarul-sef de politie Costea Vasile, sef Serviciu Antidrog din cadrul DCCO, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de sef al BCCO Bucuresti.

Miercuri, tot printr-o dispozitie a sefului IGPR, comisarul-sef de politie Spiridon Virgil, sef Serviciu combaterea criminalitatii informatice din cadrul DCCO, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de director adjunct al acestei directii.