In Timisoara se afla aproximativ 70 de persoane, majoritatea revolutionari protesteaza in Piata Victoriei, scandand lozinci impotriva presedintelui Train Basescu si a premierului Emil Boc. Mitingul din acest oras este autorizat de Primarie, potrivit Gandul.

In Constanta primarul Radu Mazare a aprobat solicitarea Asociatiei Haiducilor de a organiza unui miting. Constantenii se pregatesc de ample proteste, iar in parcarea Prefecturii au fost instalate deja garduri de protectie, iar oamenii au inceput sa-si faca simtita prezenta, potrivit replicaonline.ro.

Buzau: Peste 50 de persoane au protestat, timp de doua ore in fata Prefecturii, strigand lozinci anti-prezidentiale si anti-guvernamentale. Printre manifestanti s-au aflat membri ai organizatiei judetene a Tineretului Social-Democrat, scrie Hotnews.ro.

Baia Mare: Zeci de persoane s-au strans in fata Palatului Administrativ din Baia Mare si au scandat lozinci anti-Basescu. In jur de 80 de persoane au mers cu pancarte si drapeluri, scandand „Jos Basescu!”, „Demnitate”, „Ne-ai tradat!”, potrivit eMaramures.ro.

In Cluj-Napoca oamenii se pregatesc de noi proteste, in jurul orei 19:00 in Piata Unirii. Cea de-a patra zi de proteste se indreapta in continuare impotriva presedintelui Basescu si a Guvernului Romaniei. Fata de Bucuresti, protestele de la Cluj au fost pasnice, conform publicatiei Ziua de Cluj.

Brasov: Aproximativ 300 de persoane protesteaza, luni seara, in Piata Sfatului din Brasov, iar mai multi manifestanti au adus fotografii cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc, pe care le-au impartit in multime si le-au dat foc.

Si in Iasi sunt asteptati manifestanti in Piata Unirii pentru a continua protestul impotriva presedintelui. In piata sunt asteptati sa vina reprezentanti ai USL si ai sindicatului Sanitas, scrie Realitatea.net.

La Focsani, aproximativ 500 de persoane au iesit in strada In Piata Unirii, transmite MEDIAFAX. Protestul a inceput la ora 17.00, oamenii scandand lozinci antiprezidentiale si antiguvernamentale precum: "Jos Basescu", "Jos guvernul Boc", Jos dictatorul, "Alegeri anticipate, nu alegeri comasate", "Sa plece din tara", "Arafat roman adevarat".

De asemenea, protestatarii poarta parcarte pe scare scrie: "Moarte dictatorului Basescu", "Iesi afara javra ordinara", "Demisia".

In Bucuresti in Piata Universitatii s-au strans deja cateva sute de manifestanti.