Echipa de cinci cofetari care va realiza prajitura va fi supravegheata de Horia Virlan, care are sarcina de a certifica faptul ca toate regulile pentru un astfel de record au fost respectate. Una dintre reguli este ca mancarea preparata sa fie distribuita in totalitate. Echipa estimeaza ca pasca va fi impartita in 500 de portii, relateaza MEDIAFAX.

Intreaga actiune, ce va incepe de la ora 12.00, va fi filmata, iar inregistrarea va fi trimisa la World Record Academy pentru validarea recordului. Pasca sa fie montata afara dupa ora 17.00.

Pentru realizarea acestui preparat gigant se vor folosi 30 de kilograme de faina, 1,5 kilograme de drojdie de bere, 1,8 kilograme de zahar, 12 litri de lapte, 300 de oua, 45 kilograme de branza de vaci, 3 kilograme de smantana, 6 kilograme unt, 1,2 kilograme coaja de lamaie si portocala, 6 kilograme de stafide si 3 kilograme de gris si sare.