Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta, cei doi politisti, unul de la Postul din comuna 23 August, iar cel de-al doilea din comuna Negru Voda, au petrecut Revelionul impreuna, la locuinta din Mangalia a agentului din 23 August, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Acolo, pentru a se distra, sotiile celor doi politisti s-au imbracat cu doua camasi de la uniforma, peste tinuta pe care o aveau pentru petrecere, iar alte doua amice au luat si ele camasi albastre, simple, pentru a se asorta cu prietenele lor. De asemenea, ele au mai luat doua caschete precum si un pistol- bricheta si au intrat in camera in care se aflau barbatii, somandu-i in joaca sa se predea", a precizat sursa citata.

Ulterior, fetele s-au fotografiat pe o canapea, iar cateva zile mai tarziu una dintre ele a pus poza pe o retea de socializare de pe internet, iar cazul s-a aflat in presa.

"Se va face o analiza a comportamentului celor doi si in functie de fapte se va lua o decizie, daca trebuie sau nu sa fie sanctionati", a precizat seful IPJ Constanta, comisarul-sef Dumitru Catana.