Compania de Posta se indreapta catre faliment din cauza incompetentei la nivelul managementului, sustin liderii sindicali.
Acestia acuza conducerea companiei de faptul ca in conditiile in care salariile angajatilor nu s-au majorat in ultimii trei ani, au fost numiti pe criterii politice o suta de directori, care, la randul lor, au angajat alte 200 de persoane in clasa maxima de salarizare,
potrivit MEDIAFAX.

  • Angajatii lucreaza in conditii improprii

Activitatea postala se desfasoara extrem de dificil, peste 30% dintre oficiile postale si agentiile de posta functionand fara caldura si peste 10% fara apa potabila si grupuri sanitare, a declarat astazi liderul Federatiei Sindicatelor Postasilor, Matei Bratianu.

Potrivit acestuia, in majoritatea oficiilor si agentiilor, angajatii contribuie cu cate 15-25 lei lunar, din banii proprii, pentru a achizitiona combustibili, rechizite, consumabile si imprimate necesare desfasurarii activitatii.

Pichetul de joi dureaza o ora, iar actiunea va continua in zilele urmatoare in fiecare judet. Sindicalistii au in vedere si organizarea unui miting de amploare in Bucuresti.