Potrivit anchetatorilor, perchezitiile simultane ale politistilor au avut loc in sase locuinte din Timisoara si Semlacu Mare, unde opera o retea de proxeneti care se ocupa si cu traficul de minore, relateaza MEDIAFAX.

In urma descinderilor, care au avut loc in cinci apartamente dintr-un imobil situat in Piata Traian din Timisoara si o casa din localitatea Semlacu Mare au fost duse la audieri, la sediul IPJ Timis, sase persoane suspectate de proxenetism si prostitutie, pe numele carora existau mandate de aducere, a informat Purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Marinela Hotico.

"Politistii Biroului de Investigatii Criminale, Crima Organizata si DPIR, sub supravegherea procurorilor DIICOT, fiind in continuarea cercetarilor intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de prostitutie si proxenetism, au descins la doua adrese din judetul Timis - cinci apartamente dintr-un imobil situat in Piata Traian si o casa din Semlacu Mare - in vederea aducerii pentru audieri a mai multor persoane cercetate in acest dosar. In urma descinderilor sase persoane suspectate de proxenetism si prostitutie, pe numele carora existau mandate de aducere, au fost aduse la audieri", a afirmat acesta.

In cursul zilei deastazi ar mai putea fi aduse la audieri si alte persoane, actiunea politistilor si procurorilor DIICOT fiind inca in desfasurare.

Citeste si: Perchizitii in Capitala, Arges si Ilfov