Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Arges, conflictul dintre cele doua persoane a inceput in incinta unui bar din municipiul Pitesti si s-a incheiat cu doua focuri de arma in fata localului.

"Scandalul a izbucnit intr-un bar de jocuri de noroc, iar ulterior s-a mutat in strada, unde unul dintre tineri a fost impuscat de doua ori cu gloante de cauciuc", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arges, agent sef Laura Folea. In urma incidentului, victima a fost a fost impuscata in picior si in abdomen, fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantului IPJ Arges, barbatul care a tras are autorizatie pentru arma. La ora transmiterii acestei stiri, barbatul care a tras este audiat, fiind cercetat in stare de libertate pentru tulburarea linistii publice si uz de arma in locuri publice.

Acesta le-a spus politistilor ca a facut uz de arma in legitima aparare, intrucat a fost agresat de un alt barbat. "Am tras deoarece am fost atacat. Nu eu am provocat scandalul si o ancheta o sa dovedeasca faptul ca eu sunt victima", a declarat tanarul.

In prezent, victima a fost transportata cu o ambulanta de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti.