Inspectorii de specialitate de la Protectia Consumatorului au constatat aceste nereguli in toate judetele controlate.
Nerespectarea procesului tehnologic si incadrarea produselor in alta grupa decat cea stabilita au fost constatate la “Salamul de vara” si “Carnatii Cabanos”.
Facand parte din categoria preparatelor din carne ”fierte si dublu afumate” si din cea a produselor “afumate si fierte”, controlul a depistat de preparate din carne care se comercializau sub aceste denumiri, desi erau obtinute prin alte tratamente termice, abatere constatata in judetele Braila, Calarasi, Prahova, Neamt, Bihor, Galati, Brasov, Hunedoara.
Cititi mai multe in Gardianul
Nerespectarea procesului tehnologic si incadrarea produselor in alta grupa decat cea stabilita au fost constatate la “Salamul de vara” si “Carnatii Cabanos”.
Facand parte din categoria preparatelor din carne ”fierte si dublu afumate” si din cea a produselor “afumate si fierte”, controlul a depistat de preparate din carne care se comercializau sub aceste denumiri, desi erau obtinute prin alte tratamente termice, abatere constatata in judetele Braila, Calarasi, Prahova, Neamt, Bihor, Galati, Brasov, Hunedoara.
Cititi mai multe in Gardianul
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tone de parizer si carnati, incinerate de Protectia Consumatorului.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tone de parizer si carnati, incinerate de Protectia Consumatorului.