Campania va avea loc in mai multe cluburi de noapte din tara si din strainatate, in acelasi timp. La ora 1:00 va fi transmis mesajul de celebrare a vietii, a iubirii si a sportului si va fi difuzat un film cu Marian Cozma.

Imediat dupa acest moment, fiecare DJ va interpreta muzical mesajul campaniei LOVE 8, solidarizandu-se astfel in lupta impotriva violentei.

In cadrul acestei campanii, handbalistii echipelor Dinamo si Steaua, care vor disputa sambata o partida din etapa a 18-a, de la ora 19:00, le cer suporterilor sa renunte la violenta. Componentii celor doua formatii se vor reuni dupa meci, la ora 1:00, intr-un club bucurestean pentru a comemora 30 de zile de la decesul lui Marian Cozma, dar si pentru a spune "NU" violentei.

Numele campaniei vine de la cifra 8, explicata de organizatori in mai multe feluri: ziua in care Marian Cozma s-a nascut, numarul pe care il purta la MKB Veszprem, ziua in care a murit, numarul care simboliza in antichitate perfectiunea, infinitul, dar si un nou inceput.

Principalul mesaj al acestei campanii este: "Spunem NU violentei prin promovarea sportului si a valorilor sale, prin crearea de noi modele pentru copii si tineri. Sportul inseamna non-violenta. Sportul inseamna lupta doar in arena".

Pivotul echipei Veszprem, Marian Cozma, a murit, pe 8 februarie, dupa ce a fost injunghiat mortal in zona inimii. Handbalistul roman se afla intr-un club din Ungaria, unde sarbatorea alaturi de coechipierii sai nasterea copilului unuia dintre acestia. La un moment dat, s-a iscat un scandal cu un grup de persoane de etnie rroma, in urma caruia Cozma a fost injunghiat in zona inimii, iar alti doi colegi au fost grav raniti.

Marian Cozma a murit in drum spre spital, in timp ce Zarko Sesum a suferit mai multe fracturi craniene, iar Ivan Pesic a fost injunghiat in zona rinichilor.

Marian Cozma avea 26 de ani si a activat la echipele Dinamo si MKB Veszprem. Cu Dinamo, pivotul a castigat titlul de campion in 2005, iar cu gruparea maghiara a cucerit titlul de doua ori, in 2007 si 2008.