Mircea Rotaru, purtatorul de cuvant al Serviciului Politie Rutiera din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Cluj, a declarat pentru NewsIn ca executantul lucrarilor a fost somat sa nu foloseasca ambele benzi de coborare. “Noi am somat azi administratorul drumului, adica Primaria Cluj-Napoca, si executantul lucrarilor sa elibereze o banda si sa lucreze si noaptea”, a afirmat Rotaru.

Pe de alta parte, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Laszlo Attila, a declarat astazi pentru NewsIn ca lucrarile de canalizare au termen de finalizare 31 august, insa constructorul a intampinat unele probleme tehnice. “Acolo s-au facut unele sapaturi la cinci metri adancime si peretele a inceput sa se surpe de la trafic, astfel ca executantul a decis sa ocupe doua benzi, pentru a stabiliza sapatura”, a declarat Laszlo, afirmand ca nu se poate face nimic pentru a rezolva problema traficului si trebuie asteptata finalizarea lucrarilor.

Mentionam ca, la sfarsit de saptamana, se creeaza alte ambuteiaje la iesirea din Cluj-Napoca spre municipiul Dej, de data aceasta din cauza lucrarilor la carosabil din comuna Apahida, aflata pe traseu, in vecinatatea orasului de pe Somes.