"Si Theodor Stolojan, si Valeriu Stoica s-au autoexclus din PNL in momentul in care au lovit acest partid imediat dupa alegeri", a declarat Nicolai. Aceasta l-a luat in vizor in primul rand pe Stolojan, caruia i-a reprosat ca "nu a venit nici o clipa in partid cu un proiect de constructie, sa incerce sa sprijine guvernul".

"Si Stolojan, atacand permanent - dintr-o postura care, in mod normal, nu i-ar fi permis sa atace -, pentru ca a ramane consilier prezidential si a face politica activa de implicare in activitatea unui partid al carui membru este spun foarte mult despre maniera in care-si onoreaza mandatul de consilier prezidential", a adaugat senatorul Norica Nicolai. Cum nu putea sa lipseasca din lista neagra a liberalei, presedintele Traian Basescu a fost criticat si el pe motiv ca accepta in jurul Cotroceniului consilieri a caror atitudine nu este tocmai potrivita.

"Eu, sa fiu in locul presedintelui, n-as accepta un asemenea comportament. Dar, probabil dl. Stolojan a avut de finalizat un proiect politic pe care l-a ratat", a mai spus Nicolai. Dupa ce a aruncat cu noroi in cei doi membri ai PNL - Stolojan si Stoica, Norica Nicolai a tinut sa precizeze ca, de fapt, formatiunea din care face parte nici nu are nevoie de serviciile acestora. "Din punctul nostru de vedere, nu este nici o pierdere", a adaugat liberala. Tot sambata, Norica Nicolai a vorbit si despre deconspirarea fostilor colaboratori ai Securitatii, recunoscand ca PNL este "foarte afectat de aceasta deconspirare". "Vor urma si altii", a incheiat Norica Nicolai.