Liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a anuntat ca, in urma negocierilor dintre liderii de grupuri, nu s-a ajuns la nicio intelegere privind functiile din Biroul Permanent al Senatului, PDL urmand sa decida daca va mai face parte din noua conducere a Senatului, transmite MEDIAFAX.

"Nu am ajuns nici in aceasta dimineata la nicio intelegere, cei de la putere vor sa modifice toate legile, chiar si legile matematicii", a spus Radulescu, dupa o noua runda de negocieri care a avut loc incepand cu ora 10.00 in biroul presedintelui Senatului.

Radulescu a precizat ca neintelegerea dintre partide vizeaza numarul de locuri in Biroul Permanent.

Liderul senatorilor PDL a spus ca se va consulta cu conducerea partidului, pentru a decide daca democrat-liberalii vor mai face parte din noul Birou Permanent, "viciat in modul lui de alcatuire", trecandu-se peste Regulament si principiile constitutionale.

Despre blocarea activitatii in Senat, Radulescu a spus: "Deocamdata este tacere, nu va avea loc nicio alta sedinta pana cand nu ne intelegem".

Cristian Radulescu a mai spus ca la ora 12.00 va avea loc o sedinta a Biroului Permanent al Senatului, PDL urmand sa decida, din punct de vedere politic, daca va participa la aceasta sedinta.

Radulescu a mentionat ca sedinta Biroului Permanent poate avea loc fara participarea democrat-liberalilor.

Liderul senatorilor PDL a sustinut ca nu s-a mai intamplat niciodata aceasta situatie in Senat, si nici aceasta "modalitate de negociere" pe care au abordat-o cei de la putere.

Citeste si: Scandal pe functiile din Biroul Permanent al Senatului