"As dori sa ii rog si pe cei din opozitie si pe cei de la putere sa inceteze sa ma numere ca fiind de o parte sau de alta. Nu ma simt reprezentat nici de putere nici de opozitie, asa cum cred ca nu se simte reprezentata o parte importanta a populatiei Romaniei. (...) Nu voi raspunde nici acestor bezele de circumstanta pe care opozitia mi le transmite dupa ce stim ce s-a intamplat in Senat si nici acestor cantece de sirena pe care actuala putere le transmite in diverse moduri", a declarat Geoana, la finalul sedintei de plen, el aratand ca va ramane "senator independent pana la finalul acestui ciclu al Parlamentului".

De asemenea, el a subliniat ca nu este interesat sa salveze prin votul sau "nici reputatia mai mult decat dogita a actualei puteri si nici incercarea neconvingatoare, cel putin astazi, a opozitiei de a se prezenta ca o alternativa autentica la actuala putere", informeaza MEDIAFAX.

Geoana a criticat USL pentru maniera in care a revendicat majoritatea la Senat, in urma trecerii de la PDL la PNL a senatorului de Caras-Severin Iosif Secasan.

Citeste si Hasotti, USL: In senat, opozitia va avea majoritatea cu Geoana