Datorita unei deteriorari a starii de sanatate a deputatului PDL, medicii au hotarat ca interventia chirurgicala trebuie sa se faca cat mai repede, pentru a opri procesul de inflamare a pancreasului, informeaza Clinica din Viena.

Doctorii informeaza ca tratamantul administrat pacientei nu a dat rezultate pana acum, de aceea au hotarat ca Teo nu mai poate astepta pana saptamana viitoare pentru a se opera, cum era anuntat initial.

Starea lui Teo s-a agravat

Cllinica AKH a anuntat vestea, marti seara, printr-un un comunicat de presa foarte evaziv, care spunea ca "starea generala a pacientei Teodora T. s-a deteriorat si o echipa medicala interdisciplinara a decis ca se impune interventia chirurgicala pentru a se putea tine sub control procesul inflamator al pancreasului"

La inceputul lunii februarie, medicii spunea ca Teo Trandafir a fost supusa unei proceduri endoscopice, se recupereaza bine si ar putea reveni in tara "curand".

Teo Trandafir a fost transportata, in 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, dupa sase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatita acuta de severitate medie.