Radu Moldovan a facut aceste declaratii, vineri, intr-o conferinta de presa, in care a comentat masura pe care intentioneaza sa o ia Guvernul, la propunerea ministrului Muncii, privind reducerea concediului maternal de la doi ani la unul si modificarea indemnizatiei pentru cresterea copilului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu-i dau viata lunga la Ministerul Muncii lui Ioan Botis si ar fi in avantajul lui, ca altfel va intra in istorie si-l va bate pe Seitan. E la concurenta mare sa treaca peste cel mai prost ministru al Muncii. Sunt curios daca pleaca Botis primul sau Ialomitianu, dar unul dintre ei pleaca primul", a declarat Moldovan.

Intrebat cum crede ca va parasi Ioan Botis portofoliul Muncii, daca va fi demis de partid sau isi va depune demisia, Moldovan a declarat ca este evident ca PDL il sustine in acest moment.

"PDL in mod cert il va sustine pe Ioan Botis. Eu iau de buna declaratia lui Cristian Boureanu care a spus, dupa Biroul Permanent al PDL, ca BPN a decis sa sprijine initiativa ministrului Botis. Lasati-ma cu pacalelile cu Sulfina Barbu si Raluca Turcan. Incearca si ele sa mai spuna ceva. Trebuia sa influenteze decizia in PDL, nu sa ne spuna. PDL nu ezita acum", a spus Moldovan.

El s-a aratat convins ca singura preoblema pe care o are PDL este sa convinga UDMR si UNPR sa sustina masura propusa de Ioan Botis.

"Mi-as dori ca UDMR si ceilalti, minoritatile, sa influenteze si sa nu se ia aceasta masura, dar nu o vor face", a spus el.