"Nu toti cei din sectorul public au vreo treaba in tara asta, incepand, iertati-ma, cu dumneavoastra, care sunteti primul asitat al tarii si primul client", i s-a adresat Antonescu lui Boc, transmite MEDIAFAX.

El le-a cerut parlamentarilor sa voteze motiunea de cenzura pentru ca premierul Boc sa nu mai fie asistat, ci trimis la munca.

"Domnul Emil Boc e un tanar roman inca in putere, cu oarecare calificare, care nu mai trebuie asistat, care trebuie trimis la munca si isi va gasi de munca. Nu tineti o tara intreaga pentru a acorda in continuare asistenta cui nu are nevoie. Dati-le voie in tara asta celor care vor sa munceasca sa o faca in conditii oneste. Ajutati-i doar pe cei care nu pot sa munceasca. De la domnul Boc la doamna Elena Udrea pot toti sa munceasca, va asigur", a spus Antonescu.

El i-a imputat premierului Boc faptul ca, in doi ani de cand detine aceasta functie, nu a dat afara macar o persoana din birocratia si clientela ministeriala.

"N-ati avut curaj sa dati afara un om din birocratia si clientela ministeriala, pe care admit ca ati mostenit-o, ca schema, ati repopulat-o, dar pe care nu ati indraznit sa o atacati nici macar cu un centimetru in doi ani de cand sunteti premier", a spus presedintele PNL.

Inceputul sfarsitului? Opozitia citeste motiunea