„Traian Basescu face cu propriul lui copil un exercitiu electoral. Vrea sa vada cat mai valoreaza in Romania numele Basescu si o trimite pe biata fata, o chinuie. E greu pentru ea, saraca, sa invete pe dinafara niste lucruri pe care le spune papagaleste”, a declarat Norica Nicolai, care a afirmat, ironic, ca o parte din costurile campaniei Elenei Basescu sunt suportate de sora ei, Ioana, transmite corespondentul NewsIn.

„Cred ca da bani sora-sa din vanzari anterioare. Sunt convinsa ca aceasta campanie (a EBA -n.r) se face pe banii PDL si poate ca o mai ajuta si angajatorul, Luxten. Nu plateste ca sa se puna pe stalpi si probabil ca restul sumelor de bani sunt primite de la partid si de la sponsori privati”, a adaugat Nicolai, spunand ca EBA „categoric are sanse sa ajunga europarlamentar”.

„Toate sectiile de votare au norma de cate 10 voturi pentru EBA, e sigur ce va spun”, a afirmat Nicolai.

Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, a facut o vizita de o zi in Bistrita-Nasaud, ocazie cu care a trecut si pe la Centrul Lacrima de la Unirea, o scoala pentru copii cu nevoi speciale fiindca ea se ocupa si ea de un centru pentru copiii strazi.