Liderul PRM sustine ca nu va abandona lupta, "pana cand sistemul mafiot care paraziteaza tara va fi lichidat". In acest scop, Vadim a hotarat infiintarea unei noi formatiuni, care sa incepa aceasta lupta cu forte proaspete.

Noua formatiune se va numi "Alianta Nationala Anti-Saracie", iar Vadim isi propune sa participe sub aceasta sigla la "alegerile anticipate din 2009".

Ati vota cu acest nou partid? Spune-ti parerea pe forum!

"S-a nascut, prin frauda, un Parlament care nu reprezinta pe nimeni – decit pe hoti. E un Parlament cu termen redus, care n-are cum sa reziste mai mult de 6 luni", preconizeaza liderul PRM-ist.

Aceasta noua "Alianta Nationala Anti-Saracie", dupa cum estimeaza Vadim, va fi una optima pentru anul viitor cand, "criza financiara ne va inghitii pe toti".

"Criza e nemiloasa si in furia ei anarhica nu tine seama nici de programe, nici de strategii, nici de cei care pretind ca ar fi profesionisti. Sutele de mii de someri vor exercita o presiune insuportabila, iar visteria tarii e goala" , sustine liderul peremist.

Vadim se vrea a fi "salvatorul neamului" prin noul sau partid care va fi format din "fortele sanatoase ale Poporului Roman" si care, dupa spusele sale "va prelua puterea in 2009".