“PRM il compatimeste sincer pe Traian Basescu pentru caracterul sovaielnic si lipsa de barbatie de care da dovada”, a afirmat Corneliu Vadim Tudor, adaugand ca seful statului “cade intr-o capcana pe care i-o intind niste indivizi mai vicleni decat acesta”, deoarece este prea sigur pe el, “imbatat de propria persoana pe care o considera <<perfecta>>”.

Toata situatia provocata la Senat din cauza refuzului Danielei Popa, lider PC, de a participa la medierea propusa de presedintele Senatului, Nicolaie Vacaroiu, privind postul de vicepresedinte al institutiei, pe care il ocupa acum liderul PRM, este o consecinta a unui “scenariu de izolare si eliminare” al fostului PUR, atat a lui Corneliu Vadim Tudor, cat si a sefului statului. De asemenea, indignat de faptul ca Basescu se simte “umilit” de protocolul incheiat intre PD-L si PRM privind postul de vicepresedinte al Senatului, Vadim Tudor a declarat ca majoritatea oamenilor care il inconjoara pe seful statului sunt ipocriti si corupti, ei fiind cei care ii vor strica cu adevarat imaginea.

Corneliu Vadim Tudor a precizat ca l-a avertizat pe Traian Basescu si i-a intins o mana de ajutor dezinteresata, insa el “nu poate trai intre oameni normali”.

Liderul PRM a mai adaugat ca va sustine orice motiune de cenzura, indiferent ce partid o va initia, deoarece nu doreste ca guvernul PNL sa-si “faca damblaua” pana la capat.