Ca urmare a unor modificari de ultima ora intervenite in programul acestui turneu, The Spencers s-au vazut nevoiti sa renunte la show-ul pe care urmau sa-l sustina la Bucuresti, in seara de 5 decembrie. Management-ul celebrilor iluzionisti a hotarat sa renunte la show-ul din Romania din cauza anularii unui numar de spectacole programate in zona de sud-est a Europei care afectau astfel intregul traseu al turneului.

Decizia este considerata a fi in avantajul intregii echipe, atat managementul celor doi cat si organizatorul local manifestandu-si interesul pentru o reprogramare a spectacolului in primavara anului urmator.

"Ne pare nespus de rau pentru aceasta veste de ultima ora nu tocmai placuta, insa a fost o decizie luata in unanimitate si am considerat a fi cea mai buna solutie pentru situatia data. Ne cerem scuze tuturor celor care si-au achizitionat bilete pentru spectacol si speram sa putem totusi sustine un show in Bucuresti in viitorul apropiat", a spus management-ul The Spencers.

Cei doi iluzionisti urmau sa vina iarna aceasta pentru prima data la Bucuresti, pentru un spectacol in premiera pentru publicul roman.

  • Cei care si-au achizitionat deja biletul pentru show-ul ce ar fi trebuit sa aiba loc pe 5 decembrie, au posibilitatea de a-si recupera contravaloarea acestuia de la punctele de vanzare de la care a fost cumparat, respectiv reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau www.myticket.ro.