Luiza Zan va fi prezenta alaturi de Jimmy Cserkesz (chitara), vineri, 18 martie, la The Ark in cadrul unei noi seri a proiectului "A glass of Jazz".

Luiza Zan este o artista extrem de apreciata pe scena autohtona a muzicii jazz. Cariera sa de interpreta a inceput foarte devreme, la varsta de patru ani Luiza castigand premiul I la un concurs pentru soimii patriei cu piesa "Frunzilita d'alior".
Douazeci de ani mai tarziu, aceeasi piesa avea sa-i aduca premiul I la Festivalul International Cerbul de Aur, din iulie 2004, la doar o saptamana dupa Festivalul de Jazz din Montreux, Elvetia, unde castigase un prestigios premiul al II-lea.

In anul 2008, Luiza a sustinut o serie de concerte concertat alaturi de trupa Slang in Ungaria si Bruxelles, devenind prima trupa care canta live la Parlamentul European.

Un an mai tarziu a pus bazele unui alt proiect numit ZNE (the Zan-Neumann Ecuation) alaturi de saxofonistul Eddie Neumann, creeand o lume de basm pentru iubitorii de electronic jazz, iar in acelasi an, apare pentru prima data ca solista si pianista in cadrul proiectului AZZA, o trupa de gipsy punk/jazz/soul alcatuita din Florin Barbu (bass), Marcel Moldovan (tobe), si Eddie Neumann (saxofon).

Dar drumul ei nu se opreste aici, anul 2010 i-a adus Luizei Zan o colaborare cu big band-ul Universitatii McNeese din Lousiana, fiind invitata intr-un turneu de sapte orase in Romania, continuand seria de colaborari si cu artisti individuali precum Rick Condit, Mircea Tiberian, Romei Cosma, Electric Brother sau DJ Vasile.