Andra, Inna si Voltaj au fost distinsi cu cate doua premii. Cel mai difuzat artist la Radio Romania Actualitati in 2009 a fost Dj Project, iar cel mai difuzat cantec a fost „Single Lady”, interpretat de DJ Layla feat Alissa, scrie NewsIn.

Premiul pentru cel mai bun artist pop dance a revenit interpretei Inna, iar cel pentru cel mai bun interpret lui Tony Tomas. Paula Seling a primit trofeul pentru cel mai bun album pop, "Culeg Vise", in timp ce premiul pentru cel mai bun cantec pop i-a revenit Andrei, care a plecat acasa si cu premiul pentru cea mai buna interpreta.

Play&Win a primit trofeul pentru cel mai bun compozitor, iar premul de excelenta a fost acordat lui Nicolae Nitescu.

Vasile Seicaru a primit trofeul pentru cel mai bun album folk, "In orasul cu floare de tei", dar si premiul "Omul cu chitara", in timp ce Adrian Pauneasu a primit premiul pentru cel mai bun cantec folk, "Delta Dunarii". "Ducu Bertzi si Florian Pittis in concert" a fost desemnat cel mai bun proiect discografic.

La categoria pop-rock premiul pentru cel mai bun cantec a fost distins trupei Bere Gratis, pentru "Pas in doi", trofeul pentru cel mai bun album trupei Voltaj, care si-a adjudecat si premiul pentru cel mai bun artist al acestui gen din 2009.