"Dumnezeule ce dragut este!", se entuziasmeaza o admiratoare de pe noul forum de discutii recent aparut pe Facebook, intitulat "Sa nu-l ucidem pe Bilawal Bhutto, este prea sexy, ok?". "Doamne, sunt intru totul de acord. Este asa de sexy", adauga o alta admiratoare. Grupul are deja peste 240 de membri.

Bilawal Bhutto Zardari, in varsta de 19 ani, a fost numit duminica presedinte al Partidului Poporului din Pakistan (PPP), dupa ce mama sa, fostul premier Benazior Bhutto, care conducea aceasta formatiune, a fost asasinata la 27 decembrie.

Student la stiinte politice la Oxford, Bilawal se descrie pe Facebook drept un "liberal". "Extremismul islamist, ce inseamna aceasta? Inseamna a adera strict la o interpretare anume a unei legi islamice din secolul al VII-lea, asa cum a practicat-o profetul Mahomed. Si cand spun 'a adera strict' nu glumesc", scrie Bilawal.

Unicul fiu al lui Benazir Bhutto spune ca are ca hobby crichetul, natatia, squash-ul si tirul. "Familia Simpson" este emisiunea sa TV preferata, iar Michael Moore si Quentin Tarantiono sunt regizorii sai preferati.

Bilawal s-a intors marti in Dubai si l-a lasat la conducerea partidului, pe tatala sau, pana cand el isi va termina studiile. Bhutto va trebui sa-si reia in ianuarie cursurile la Oxford.

Noului succesor al dinastiei Bhutto ii plac petrecerile studentesti. Potrivit AFP, cotidianul The Guardian a publicat marti o fotografie a lui Bilawal deghizat, cu ocazia Halloween-ului, in diavol cu coarne si trident rosu.