Potrivit relatarilor, la bordul avionului se aflau mai multi oficiali de rang inalt, inclusiv un parlamentar si un general.

Duminica dimineata au aparut relatari conform carora avionul a fost gasit de o patrula de politie si o echipa de salvare langa orasul Kishi, la mai bine de 500 km departare de Lagos. Ulterior, o echipa de televiziune a anuntat ca a descoperit avionul intr-un sat undeva la 150 de kilometri de Lagos, in sud. Autoritatile au infirmat insa aceste relatari.

De asemenea, initial s-a relatat ca 50 de persoane au supravietuit dar un oficial al Organizatiei de Cruce Rosie a declarat ulterior agentiei Reuters ca nici un pasager nu a supravietuit. Sute de rude si prieteni ai pasagerilor au luat cu asalt aeroportul din Lagos incercand sa afle mai multe informatii.

Intre timp, compania Bellview Airlines a suspendat toate zborurile dn Lagos. Bellview Airlines este o companie aeriana privata care opereaza in vestul Africii si foloseste cu precadere avioane Boeing 737. Este o linie aeriana folosita ma ales de straini si de nigerienii bogati. Nigeria este tara cu cele mai multe accidente aviatice la activ.