"Numele ei real este Hanna Masutina si figureaza pe lista cu persoanele ucise prezentata de Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta", a precizat Dondurei, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit jurnalistului, Masutina venise la Moscova pentru a primi un premiu decernat de revista Cinema Art.

"Toata lumea a admirat atat de mult piesa sa «Paganii» incat am decis sa ii acordam acest premiu. Este tragic ce s-a intamplat, ar fi trebuit sa vina pentru un eveniment placut", a spus Dondurey.


Atentatul soldat cu 35 de morti, luni, pe aeroportul Domodedovo din Moscova a fost comis probabil de o femeie kamikaze si un complice, un mod de operare "obisnuit" pentru rebelii din Caucazul de Nord, a afirmat o sursa din cadrul politiei, citata de RIA Novosti, relateaza AFP.

"Explozia a avut loc in momentul in care presupusa terorista si-a deschis geanta", a declarat sursa citat, potrivit MEDIAFAX, adaugand ca "Terorista era insotita de un barbat, care se afla langa ea si al carui cap a fost smuls de explozie", a adaugat sursa.


Opt straini, intre care cinci europeni, figureaza intre cele 35 de persoane ucise luni, in atentatul de pe aeroportul Moscova-Domodedovo, potrivit unei liste preliminare, publicate marti de Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta