"Am violat fata aceea la intamplare, numai pentru ca masina sa avea portbagajul suficient de mare si puteam sa il inchidem inauntru pe logodnicul ei", a declarat unul dintre romanii arestati, citeaza NewsIn.

"Venisem pe jos, de pe strada Selciatella, pentru ca stiam ca in zona aceea vin cupluri; dupa putin timp s-a oprit prima masina, ne-am apropiat si i-am spart geamurile, am vrut sa o violam pe fata, dar am renuntat pentru ca masina era prea mica si nu puteam sa punem baiatul in portbagaj", a declarat agresorul. Cuplul atacat a depus plangere abia a doua zi, iar daca nu ar fi aflat intre timp despre viol, nu ar fi mers deloc la politie.

"I-am lasat sa plece, ne-am indepartat, ne-am ascuns in apropiere, undeva de unde nu puteam fi vazuti de pe drum, in schimb noi vedeam totul. Am asteptat putin , aproximativ un sfert de ora, pana cand a ajuns al doilea acuplu", a spus agresorul.

"Am asteptat sa se opreasca, dupa cateva minute am iesit din ascunzatoare, am inconjurat masina si am spart geamurile. I-am obligat sa iasa, ei au reactionat, dar i-am lovit cu pumnii. L-am legat pe el, i-am scos incaltamintea, dupa care am urcat in masina, fata era cu noi, tipa; am mutat masina intr-un luminis care nu se vedea din strada. Ne-am oprit si am coborat din masina, si am tarat fata cativa metri, dupa care fiecare a violat-o pe rand" , a adaugat el.

"Am fugit pe jos, dar am luat cheile de la masina si telefoanele victimelor, pentru a nu putea sa ceara ajutor. Am aflat ca politia ne cauta peste tot, am ramas ascunsi si intre timp ne-am organizat fuga", a incheiat romanul.

Politia italiana a arestat in noaptea de luni spre marti sase suspecti romani: patru dintre ei sunt acuzati pentru violenta sexuala si jaf cu circumstante agravante, iar ceilalti doi de complicitate, pentru ca nu au furnizat politiei informatii despre primii, pe care i-au gazduit dupa viol.