Cadavrele au fost descoperite dimineata in locuinta din Wilmington, langa Los Angeles, relateaza NewsIn, citand AFP.

"Deocamdata, conducem ancheta ca si cum tatal si-ar fi ucis sotia si cei cinci copii, inainte de a se sinucide", a declarat Ken Garner, adjunctul sefului politiei locale.

Potrivit politiei, un post de televiziune local a primit un apel si un fax de la un barbat care spunea ca isi va ucide familia si apoi se va sinucide. In mesaj, barbatul spunea ca tocmai si-a pierdut slujba. "Era deprimat din cauza problemei cu slujba. Trecea printr-o situatia grea cu slujba, ceea ce l-a determinat sa-si ucida familia si sa se sinucida", potrivit televiziunii.

Copiii erau o fetita de opt ani si doua perechi de gemeni, fetite in varsta de cinci ani si baietei in varsta de doi ani.

"Era o scena ingrozitoare. Sunt politist de 32 de ani si nu am vazut pana acum nimic asemanator. A fost ingrozitor", a spus Garner.

California s-a confruntat in ultima vreme cu o serie de astfel de tragedii. In decembrie, un barbat deghizat in Mos Craciun si-a impuscat sotia si alte opt persoane la o petrecere linga Los Angeles, apoi a dat foc casei respective si s-a sinucis.

In octombrie, un barbat de 45 de ani si-a ucis sotia, cei trei copii si soacra, apoi s-a sinucis, la nord-vest de Los Angeles. Potrivit presei, acesta avea de asemenea probleme financiare.

Garner le-a cerut marti persoanelor cu probleme financiare majore sa se adreseze programelor de ajutor social si serviciilor telefonice de sustinere.