Cu mese luate pe fuga intre doua deadline-uri presante la locul de munca sau in avioane care ne poarta de la un miting de gradul zero la altul, 5.000 de designeri din toata lumea, printre care si o romanca, s-au pus pe munca pentru a reabilita zenul culinar. Concursul organizat de designboom.com i-a provocat pe cei mai talentati dintre acestia sa-si inchipuie cum se vor schimba in urmatorii ani obiceiurile degustarii, fie ele la lucru, in timpul calatoriilor obositoare sau in tihna casei.
Shuhei Senda din Japonia s-a plictisit de mereu aceeasi lingura cu care isi intimpina supa, asa ca s-a decis sa ia marele premiu al concursului cu un concept inspirat din natura: o lingura in forma de frunza.
Publicitate
„Ne face sa simtim ca traim sub binecuvintarea naturii“, isi lauda niponul creatia care a urcat pe prima treapta a podiumului la competitia „Dining in 2015“.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cu ce vom minca in 2015.