Dupa ce a facut cumparaturile in supermarket, Bridget a ajuns acasa si a pus la incalzit semipreparatul de somon cu busuioc. Mirosul greu, de putrezit, al pachetului de mancare a alarmat-o pe tanara, care a examinat mai atent continutul. Bridget a fost socata sa descopere, printre condimente si carnea de peste, capul unui soricel, cu tot cu mustati si dinti. "Am fost norocoasa ca l-am depistat la timp. Nici nu ma gandesc ce s-ar fi putut intampla daca as fi inghitit acel cap de soricel", a declarat tanara.
O toxiinfectie alimentara, in cel mai fericit caz, sustin medicii. Reprezentantii companiei producatoare a semipreparatului de peste au afirmat ca vor demara o ancheta pentru a descoperi vinovatii. Pana atunci, insa, Bridget se va gandi de doua ori inainte de a gusta din mancare.
O toxiinfectie alimentara, in cel mai fericit caz, sustin medicii. Reprezentantii companiei producatoare a semipreparatului de peste au afirmat ca vor demara o ancheta pentru a descoperi vinovatii. Pana atunci, insa, Bridget se va gandi de doua ori inainte de a gusta din mancare.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Un soricel, ingredientul surpriza.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Un soricel, ingredientul surpriza.